Vores søde fristelser

Søde fristelser på Oslobåden
Er du glad for søde sager, er det i sig selv en god nok grund til at sejle med Oslobåden. For der bages og laves rigtig mange kager og søde fristelser om bord på skibet. Så lad os tage dig med på en rejse gennem alt lige fra gelékager, lagkager og gulerodskager til kammerjunkere og romkugler.

Men med dette følger der også en lille advarsel: Når du ser disse billeder har, løber munden garanteret i vand – og du får en enorm trang til noget sødt.

køkkenchefen på Pearl Seaways
Tommy Aakjær er køkkenchef på Pearl Seaways og har fuld kontrol over al maden, som serveres. Også desserterne. Her viser han et udvalg af de mange søde fristelser, som laves om bord.

Dessertbuffeten på Pearl
Dessertbuffeten på Pearl. Det er fristende at smage på det hele, men i dette tilfælde bliver maven nok mæt før øjet. For en ordens skyld, så er dette bare en lille del af hele udvalget. Der er mere!

Lagkager på Pearl Seaways
Gæt, hvor mange lagkager der spises på en tur? Køkkenchefen fortæller, at der spises hele 20 lagkager af denne størrelse på et MiniCruise, altså tur-retur København-Oslo.

gelékage med pistacienødder
Dette er noget så spændende som en gelékage med pistacienødder. Hvis du foretrækker andre smagsvarianter, laves der også gelékager med appelsin og jordbær.

Krydrede kammerjunkere
Dette er ikke julesmåkager, men søde, krydrede kammerjunkere. Knasende sprøde oven på en dejlig skål kærnemælkskoldskål – ummmm!

Koldskål - lækker sommerdessert
Denne lækre sommerdessert er en af danskernes favoritter. Vi elsker koldskål på en varm sommerdag!

Citronmuffins med en lækker blåbær-oste-topping
Dette er citronmuffins med en lækker blåbær-oste-topping

Gulerodskager med appelsintopping
Disse gulerodskager med appelsintopping er helt uimodståelige!

Solbærmousse-kager, gluten- og laktosefri
Vi har også flere gluten- og laktosefri alternativer, som fx disse solbærmousse-kager.

Desserter for allergikere
Hele dette bord byder på alternative desserter for allergikere – her er alt gluten- og laktosefrit. (Men der kan forekomme spor af gluten, da al maden laves i det samme køkken).

Frugtgrød med sojamælk
Hvad med en skål frugtgrød med sojamælk?

Friske danske jordbær
Eller hvad med friske, danske jordbær? Hele 120 kilo jordbær tages med på turen København-Oslo.

Sundere alternativer
Jordbær, ananas og melon til dem, der gerne vil supplere med et lidt sundere alternativ.

Müslibarer
Disse müslibarer med blandt andet rosiner og nødder er superpopulære.

Romkugler
Det er romkuglerne også.

Søde fristelser på Oslobåden

Så hvem er det, der laver alle disse kager? Jo, det er vores søde helt, konditor Anders Andersen. Han har arbejdet hos DFDS i 6 år og laver kager og desserter i et imponerende tempo! Anders arbejder kun sammen én anden bager, og tilsammen laver de alle kagerne og desserterne. Her viser Anders nogle af de lækre “træstammer” frem. De sælges på caféen Baresso.

Chokoladekagen bliver lavet
Anders har altid været glad for kager, men indrømmer, at det ikke bliver til meget småspisning, mens han bager. Her er det chokoladekage, der skal laves.

Ligheden mellem en murer og en konditor
Hvad er ligheden mellem en murer og en konditor? At se Anders bage kager giver bestemt associationer til murerhåndværket.

Camilla og Anders
Jeg poserer sammen med konditor Anders.

Blev du sulten af at se alle disse dejlige kager og desserter? Hvis du booker en tur med DFDS, kan du smage på alt sammen! Læs mere på dfds.dk. Velkommen om bord!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *