SNØ Oslo

SNØ Oslo – vintersportsaktiviteter til alle, hele året rundt ❄️🎿

Hvis du har en passion for vintersportsaktiviteter, men ikke ønsker at vente til vintersæsonen for at tage på ski, snowboard eller langrend, så er SNØ Vintersportsarena i Oslo det perfekte sted for dig!

Med en indendørs skihal som har hele 3 pister, en 4-persons stolelift, træklift, rullebånd, langrendspor (1,5km), isklatrevæg og en legeplads med ægte iglo’er, er dette et unikt og spændende sted for alle vintersportsentusiaster. Hos SNØ kan du dyrke snowboarding, langrend, alpint- og freestyleski samt isklatring, stedet huser nemlig en af verdens højeste indendørs klatrevægge af is!

SNØ indendørs skiarena Oslo
Pisterne i SNØ er overraskende gode og sjove for alle niveauer

SNØ Vintersportsarena ligger kun 15 minutter fra Oslos centrum, og kan nemt nås med offentlig transport eller bil. Hvis du rejser med DFDS, kan du tage færgen fra København eller Frederikshavn til Oslo, og derefter tage T-banen og bus direkte til SNØ.

Inde i SNØ Vintersportsarena finder du et bredt udvalg af vintersportsaktiviteter for både begyndere og erfarne skiløbere og snowboardere. Med tre forskellige pister med forskellige sværhedsgrader, kan du udfordre dig selv og forbedre dine evner. Der er også et separat område til langrend og en funpark med rails og hop.

Hvis du ikke er så erfaren, kan du tage et par timer med en instruktør, der vil guide dig og give dig tips til at forbedre din teknik. Ønsker du at tage en pause fra aktiviteterne på pisten, kan du nyde en varm drink i caféen, spise frokost i restauranten, eller besøge butikken, hvor du kan købe udstyr og skitøj.

Efter selv at have suset rundt i vinteromgivelser kan du også overvære en række sportsbegivenheder og konkurrencer, som SNØ vintersportsarena er vært for. Hvert år afholdes der bl.a. internationale snowboard- og skikonkurrencer, og SNØ er også vært for arrangementer som live-musik og andre underholdningsarrangementer.

Velkomstcenteret og skiudlejning
Topmoderne velkomscenter og ski & snowboard-udlejning

Det bedste ved SNØ er, at man her kan dyrke vintersport og have det skægt ligegyldigt hvilket niveau man er på, men også, at du kan opleve det året rundt! Selv når der ikke er sne udenfor, kan du stadig stå på ski, snowboard eller langrend, i den store indendørshal. Dette gør SNØ til en perfekt destination, når skisportsstederne ellers har lukket for sæsonen, og du bare ikke kan få nok. SNØ er også perfekt til dig, som gerne vil tyvstarte sæsonen, eller hvis du, for den sags skyld, bare vil dyrke vintersport midt om sommeren – her er altid minus 4 grader, uanset årstid!

Så hvad venter du på? Sejl en tur med DFDS til Oslo og oplev SNØ Vintersportsarena med familien, din kæreste eller venner. Uanset om du er en erfaren skiløber eller en nybegynder, vil du helt sikkert have det sjovt! ⛄😀

Varm kakao i SNØ Café
4 graders frost i hallen året rundt – dejligt med varm kakao i caféen

Review fra Vincent Bakker – Ski & Snowboard-entusiast og Digital Marketing Specialist hos DFDS.

Jeg og min familie står hvert år på ski & snowboard flere gange om vinteren, og synes det er den fedeste ferieform for familien. Man er sammen på en god intens måde og samtidig dyrker man motion med børnene. Det er win-win 😊

Jeg hørte om SNØ for noget tid siden, og det fangede straks min interesse, da jeg har stået i indendørs-skihaller før, i udlandet. Men SNØ skulle være noget særligt. Større, bedre, flottere. Så dette måtte jo prøves, og vi tog afsted i starten af oktober – langt før vi skulle på en ‘rigtig’ skiferie. Jeg rejste dertil med min kone og vores to døtre på 13 og 10 år. Vi blev ikke skuffede! Et indendørs ski-område med en 4-personers stolelift, træklift og rullebånd. Der var nogle landshold-skiteams som trænede på den stejle piste, og på den anden side af området var der et freestyle-team, som trænede de vildeste tricks i funparken. Vi var der i 2 dage, og bookede et familieværelse for en nat på et Thon hotel i nærheden. Vi glæder os også til at prøve det nye hotel på selve anlægget, som åbner i juni måned 2023. Vi vender altså helt sikkert tilbage til SNØ. Sneen og bakkerne var perfekte, og vi havde allesammen to fantastiske off-season skidage. Børnene taler stadig om det! 😀

SNØ er en oplevelse for alle
SNØ er en fantastisk oplevelse for alle, uanset niveau og alder!