Taxfree Juleshopping på Oslobåden

Køb dine julegaver på Oslobåden

Hvad med at købe dine julegaver på Oslobåden? Det er oplagt at hive ønskesedlerne frem og få krydset et par julegaver af i Taxfree-shoppen ombord. Her finder du nemlig et stort udvalg af lækre gaver, så du med sikkerhed kan finde noget for enhver smag. Endnu bedre – det er endda til rigtig gode priser!

Har du også svært ved at finde den perfekte julegave til din mor? I Taxfreeshoppen på Oslobåden er der masser af gaver at vælge imellem til de vigtige kvinder i dit liv. Hvad med for eksempel en skøn parfume, en lækker taske eller et smukt smykke?

Juleshopping på Oslobåden

 

Hvem elsker ikke lækre, bløde pakker under juletræet? I vores modeafdeling finder du masser af bløde nyheder til hele familien. Her kan du finde lækkert uldundertøj fra Kari Traa til din søster, en uldtrøje i efterårsfarver til din mor, et par Happy Socks til din far eller en blød hættetrøje til din bror.

 

Overrask en du holder af med en lækker adventskalender. Hvis du rejser inden 1.december, kan du nemlig finde julekalendere ombord på Oslobåden.

 

De fineste stilleben – design til de kræsne.

 

Når du nu alligevel er på Oslobåden, hvad med lige at nærstudere udvalget af udsøgt og smagfuldt design fra Georg Jensen?

Sådan klarer du nemt dine julegaveindkøb, inden du lander i København igen!

Bestil dit MiniCruise op til jul, og få en afslappende miniferie, hvor du til og med kan købe julegaverne i Taxfree-butikken om bord til en rigtig god pris. Find din rejse HER.