Miniferie med veninderne på Oslobåden

Mød Diana og hendes 3 veninder, og læs om deres oplevelser om bord da de tog på miniferie til Oslo.

 

Miniferie med veninderne

Her er jeg (til højre) og mine 3 veninder lige inden afgang – som I kan se, glæder vi os 🙂

For nylig var jeg på MiniCruise med 3 savnede veninder. Vi ses desværre alt for sjældent, da vi bor spredt ud over hele landet. Vi havde endelig fået fastsat en weekend, og vi besluttede at den skulle bruges på en miniferie.
Vi synes alle det var en perfekt ide. Vi kom lidt væk fra hverdagen og de vante omgivelser, men krævede alligevel ikke for alt for meget planlægning og bagage.

Soldækket på Pearl Seaways

Her nydes udsigten og det friske luft på soldækket mens vi sejler fra København.

Det eneste sådan en tur kræver er, at man kan slappe af og nyde hinandens selskab, da det meste af weekenden tilbringes om bord på skibet. Det var ikke noget problem for os 🙂
Vi boede i en 4 personers kahyt med havudsigt — vi kom hinanden lidt ved, men det var jo egentlig også formålet med turen. Jeg var faktisk selv lidt overrasket over hvor godt det gik med at befinde os i den relative lille kahyt.
Kahyt med havudsigt
Vores kahyt med havudsigt

Vi synes også at fordelen ved at vælge en kahyt sammen, var at vi havde flere penge til brug i restauranterne og i Tax Free shoppen. Det er jo en del af hyggen — især maden 🙂
I øvrigt fandt vi ud af at man kan slå overkøjerne op (som på billedet), hvis man ikke bruger dem. Det får rummet til at føles lidt større og rummelig.
Efter turen på soldækket og en lille gåtur rundt på skibet, gik vi kahytten for at slappe af og gøre os klar til restaurantbesøg.

Mad på Explorers Steakhouse
Rib Eye, pommes fritter og bearnaise i Explorers Steakhouse – det var et hit.

Vi havde reserveret bord og bestilt mad i steakhouse-restauranten om bord til kl. 19.30, og efter en lang dag på arbejde og transport til terminalen var bøfferne tiltrængt. Stemningen var hyggelig og timerne fløj afsted mens tøsesnakken gik og vinflasken pludselig blev tømt.
Maverne var godt fyldte og humøret var højt da vi forlod restauranten. Vi gik endnu en tur på skibet og slog os ned i Navigators Bar og lyttede til live musik inden vi trætte vendte tilbage til vores kahytter for at sove.

Skibet i Oslo

Smuk udsigt over skibet og Oslo fjord.

Dagen i Oslo gik med sightseeing til fods og cafébesøg. Da vi vendte tilbage til skibet omkring kl. 15, var vi klar til ren afslapning på hjemrejsen.
Alt i alt var det en virkelig god og alternativ måde at holde weekend på med veninderne, og det er nok ikke sidste gang sådan en miniferie bliver planlagt 🙂

Tak fordi I havde lyst til at læse med.
Hilsen Diana

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *